LVI-huollot nopeasti Espoossa, Vantaalla ja pääkaupunkiseudulla

Ota yhteyttä

LVI-Huolto Marjamaa Oy tarjoaa LVI-huollot monenlaisiin tarpeisiin Vantaalla, pääkaupunkiseudulla ja koko Uudenmaan alueella. Palvelumme kattaa erilaisten lämpö-, vesijohto-, viemäri- ja ilmastointijärjestelmien huolto- ja asennuspalvelut. Asennamme ja huollamme myös erilaiset pumput ja vesikalusteet. Mahdollisuuksien mukaan tulemme avuksi myös nopeaa reagointia vaativissa päivystysluonteisissa tilanteissa. Lue lisää palveluistamme ja ota yhteyttä!

Olemme luotettava yhteistyökumppani niin isoissa kuin pienissä urakoissa. Meille hyvä palvelu ja asiakaskokemus ovat tärkeässä asemassa. Teemme sovitut työt, sovittuna ajankohtana, ilman piilokuluja. Laskutuksemme ja hinnoittelumme on avointa ja laskuissamme näkyy eriteltynä sekä tehty työ ja tuotteet, joita on käytetty. Tavoitat meidät 24/7 ja pystymme reagoimaan työtilauksiin nopeallakin vasteajalla. Pienen kokomme vuoksi palvelussamme on aina joustoa ja voit aina neuvotella meidän kanssa kaikista urakkaan liittyvistä asioista. Teemme LVI-huollot nopeasti ja luotettavasti. Ota yhteyttä, neuvomme mielellämme kaikissa LVI-huoltoon liittyvissä kysymyksissä, olipa kyseessä asunnon LVI-huolto tai kattava huolto koko taloyhtiön järjestelmille.

 

LVI-järjestelmien säännöllinen huolto on tärkeää, että ne säilyttävät parhaan mahdollisen toimintakyvyn ja käyttöturvallisuuden mahdollisimman pitkään. Tarjoamme lähes kaikki LVI-alan palvelut, saman katon alta. LVI-huolto kattaa lämpö-, vesi- ja ilmastointijärjestelmien huollon ja asentamisen. Palveluumme kuuluvat LVI-huolto, LVI-asennus, lämpöpumppujen asennuspalvelut sekä LVI-päivystys 24/7. Tarjoamamme taloyhtiön, liiketilan tai asunnon LVI-huolto voi sisältää esimerkiksi määräaikaishuoltoa, korjaamisia, laitteiden tarkistuksia tai kokonaan uusien laitteiden asennuksia.

 

Palvelumme on erittäin kattava ja teemme huollon ja korjauksen lisäksi vianetsinnät kaikille LVI-järjestelmille. Lämmityksen osalta huollettaviin ja korjattaviin kohteisiimme kuuluvat esimerkiksi lattialämmitys, lämpöpatterit, öljylämmitys, yhdistelmäkattilat, lämpöpumput, lämminvesivaraajat sekä käyttö- ja lämmitysvesi. Huollamme ja korjaamme vanhat vesikalusteet ja asennamme tarpeen mukaan uudet vesikalusteet. Avaamme viemärit ja teemme niille painehuuhtelut, vianetsinnät, kartoitukset, kuvaukset ja kuntoraportit. Korjaamme ja huollamme erilaiset ilmanvaihtosysteemit ja ilmastointilaitteet ja teemme niille mittaukset ja tasapainotukset. Vaihdamme patteriventtiilit, teemme pienet putkimuutokset ja asennamme astian- ja pyykinpesukoneet. Meiltä saat aina joustavaa palvelua ja teemme LVI-huollot nopeasti pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla. Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää!

Monenlaiset huolto- ja asennustyöt

Teemme LVI-huollot ja asennukset esimerkiksi yrityksille ja yksityisille kotitalouksille.

Palvelumme kattaa esimerkiksi:

.

 • vanhojen vesikalusteiden huolto- ja korjaustyöt

 • uusien vesikalusteiden asennukset

 • ilmanvaihdon mittaukset ja tasapainotukset

 • viemärien avaukset, vianetsinnät, kartoitukset yms.

 • viemärien painehuuhtelut

 • viemärien kuvaukset ja kuntoraportit

 • patteriventtiilien vaihtotyöt, esimerkiksi jäädyttämällä

 • pienet putkimuutokset

 • lämminvesivaraajien huuhtelut ja vaihtotyöt

 • astian- ja pyykinpesukoneiden asennukset

 • pumppujen huollot ja vaihdot

 • vuotojen korjaukset

 • lämmitys, ilmanvaihto ja käyttövesiongelmien vianetsintä sekä korjaus.

Tutustu hinnastoomme ja ota yhteyttä ammattilaisiimme!

Palveluhinnasto

Palvelemme myös päivystystöissä pääkaupunkiseudulla

Olemme apunasi aina mahdollisuuksiemme mukaisesti erilaisissa nopeaa reagointia vaativissa LVI-töissä, kuten viemärien avauksissa, vuotojen korjauksissa sekä lämmitysongelmien selvityksissä ja korjauksissa. Olipa kyseessä mikä tahansa akuutisti LVI-alan ammattilaisen palveluita vaativa tilanne, ota meihin yhteyttä puhelimitse: Petri Marjamaa 040 701 0393 tai Sami Marjamaa  040 509 0802.

Viemärien kuvaus ja puhdistus

Viemäri suositellaan kuvattavan ja puhdistettavan, viemäriputkiston iästä sekä kunnosta riippuen 5-10 vuoden välein. Viemärit kuvataan ensin ja kartoitetaan viemärin kunto, sekä puhdistuksen tarve.


Painehuuhtelussa putkisto huuhdellaan sisältäpäin niin, että putkistoon kertynyt lika saadaan seinämiä myöten huuhdeltua pois hellävaraisesti. Tämä ennaltaehkäisee tukosten ja muiden viemäriongelmien syntyä. Painehuuhtelu soveltuu myös sadevesijärjestelmiin.


Viemärin kuvauksen ja puhdistuksen jälkeen asiakas saa meiltä selkeän raportin ja videotallenteen lopputuloksesta.


Viemäreiden säännöllisellä kuvauksella ja puhdistuksella, vältytään ikäviltä viemäritukoksilta ja kalliilta päivystyskorvauksilta. Parhaimmillaan yhden tukoksen aukaisu päivystyksenä maksaa saman verran kuin koko omakotitalon kuvaus ja puhdistus arkena.