LVI-urakointi vahvalla ammattitaidolla Vantaalla ja muualla Uudenmaan alueella

Ota yhteyttä

LVI-Huolto Marjamaa Oy:ltä saat LVI-urakoinnin ammattitaidolla Vantaalla, muualla pääkaupunkiseudulla ja Uudenmaan alueella. Urakoimme lämpö-, vesi- ja ilmastointijärjestelmiä niin yrityksille kuin esimerkiksi kotitalouksillekin. 

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

Monipuolista LVI-urakointia

Teemme kaikenlaista LVI-urakointia yritysten, taloyhtiöiden sekä yksityisten kotitalouksien tarpeisiin.

Teemme muun muassa:

  • käyttöveden, lämmitysverkoston, ilmanvaihtokanaviston sekä viemäriverkoston putkisaneeraukset ja muutostyöt

  • lämmitysjärjestelmien päivitykset, vaihdot ja muutostyöt esimerkiksi hybridijärjestelmiksi

  • lämpöpumppujen asennukset – lisää tietoa lämpöpumput-välilehdeltä

  • patteriventtiilien vaihtotyöt urakalla

  • viemäreiden painehuuhtelut ja kuvaukset

  • ilmanvaihtokoneiden vaihtotyöt

  • lämminvesivaraajien vaihtotyöt

  • uudiskohteiden LVI-työt.

Olemme luotettava ja ammattitaitoinen LVI-alan kumppanisi, joka pitää huolen työn laadukkaasta suorittamisesta urakan jokaisessa vaiheessa. Ota meihin yhteyttä ja kerro urakointitarpeestasi, niin laskemme sinulle kustannustehokkaan tarjouksen työn kokonaiskuluista.

Yhteydenotto

Avaimet käteen -palvelua

Palvelemme asiakkaitamme helpolla avaimet käteen -periaatteella, eli huolehdimme koko urakasta alusta loppuun saakka. Tarjouksemme kattaa muun muassa tarvikehankinnat, matkakulut, itse työn sekä esimerkiksi jälkien siivouksen urakan päätteeksi.

 

Teemme kaikki työmme ennalta sovitussa aikataulussa ja käytämme vain laadukkaita materiaaleja. Annamme sekä työllemme että käyttämillemme tarvikkeille takuun – ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yhteystiedot

Asennukset, huollot ja päivystys tarpeidesi mukaan

Tutustu myös muihin LVI-alan töihimme! Teemme LVI-asennukset ja -huollot pitkällä kokemuksella ja laadukkaalla työn jäljellä. Meiltä löytyy osaamista ja tarvittavat luvat myös esimerkiksi ilmalämpöpumppujen ja muiden lämpöpumppujen asennuksiin ja huoltoihin. 

 

Yllättävissä tilanteissa voit turvautua päivystyspalvelumme apuun koko pääkaupunkiseudun alueella. Hoidamme esimerkiksi tukkeutuneen viemärin, vuotavan putken tai rikkoutuneen lämmitysjärjestelmän kuntoon. Tutustu muihin palveluihimme ja ota yhteyttä!

LVI-huolto