Joustava rahoitus putki- tai lämpöremontille

Ota yhteyttä

LVI-Huolto Marjamaa Oy tarjoaa rahoituksen tekemilleen töille. Saat kuukauden korotonta maksuaikaa ja joustavan takaisinmaksuajan, jos tilaat meiltä LVI-urakoinnin tai lämpöpumpun asennuksen.

 

Tutustu tarkemmin ja täytä hakemus verkossa. Kerromme mielellämme lisää!

Maksa LVI-työt rahoituksen avulla

Hoida hankintasi vaivatta OP:n rahoituksella. 
Laske itsellesi sopiva kuukausierä laskurilla ja täytä hakemus helposti. 

 • Rahoitus 2 500–50 000 €. 
 • Joustava takaisinmaksuaika. 
 • Korko OP-prime + 6,95 %*. 
 • Laskutuspalkkio 7 €/kk. 
 • Kuukausi korotonta ja kulutonta maksuaikaa. 
 • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.
 • Omistusoikeus siirtyy heti. 
 • Ei käsirahaa. 
   
  *Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 7 500 euron luotolle on 12,28 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95 %, (10,15 % 6/23), laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 11  172,88 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 127,50 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 88 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki. 
Siirry rahoitushakemukseen tästä

Maksa LVI-työt rahoituksen avulla

Rahoituksen avulla teetät LVI-työt joustavasti ilman, että sinun tarvitsee ottaa erillistä lainaa. Saat suuretkin hankinnat ja urakat itsellesi sopivalla kuukausierällä. Voit esimerkiksi päivittää lämmitysjärjestelmän, asennuttaa lämpöpumpun tai hoitaa putkiremontin pois päiväjärjestyksestä.

 

Rahoitusta voit saada jopa 50 000 euroon saakka. Laske itsellesi sopiva kuukausierä laskurilla! 

Hae LVI-töille sopiva rahoitus

Voit hakea rahoitusta helposti verkossa. Täytä rahoitushakemus, ja saat päätöksen saman tien. Hakemus ei vielä sido sinua luoton nostamiseen.

 

Rahoituksen myöntää OP Yrityspankki Oyj. Saat laskun suoraan OP:sta kerran kuukaudessa. Voit lyhentää luottoa joustavasti maksamalla minimisumman, isomman määrän, tai vaikka koko luoton kerralla pois.

Siirry rahoitushakemukseen tästä