Hoidamme viemärityöt ja muut tarvitsemasi LVI-palvelut Vantaalla ja muualla pääkaupunkiseudulla

Ota yhteyttä

Tutustu palveluidemme hinnoitteluun ja tilaa viemärityöt sekä muut tarvitsemasi LVI-asennukset ja -huollot LVI-Huolto Marjamaa Oy:ltä. Palvelemme Vantaalta käsin pääkaupunkiseudulla sekä tarvittaessa myös muualla Uudenmaan alueella.

Hinnasto

 • Tuntiveloitus arkisin klo 07.00–16.00

  65 €/h

 • Tuntiveloitus arkisin klo 16.00 jälkeen ja lauantaisin

  130 €/h

 • Tuntiveloitus sunnuntaisin sekä pyhinä

  195 €/h

 • Hälytyskorvaus kiire- ja päivystystöissä

  120 €

Kaikki hinnat sisältävät alv. 24 %. Minimiveloituksemme on 170 € sisältäen 2 h työtä ja huoltoautoveloituksen.

Käytössämme on alkavan tunnin laskutus (sopimusasiakkaat laskutetaan erikseen tehdyn sopimuksen mukaisesti).

Matkakulukorvaukset ja huoltoauton veloitus

Veloitamme asiakkailtamme kiinteän 40 €:n matkakorvauksen arkipäivinä, klo 07-16, Helsingissä, Espoossa tai Vantaalla tehdyistä töistä. Mikäli kohteesi sijaitsee muualla kuin Helsingissä, Espoossa tai Vantaalla, veloitetaan kertyneistä ajokilometreistä 1,2 €/km tai erikseen sovitun hinnoittelun mukaan. Päivystystöissä veloitamme matkakulut ajettujen kilometrien mukaisesti 1,2 €/km.

Mistä laskun kokonaissumma koostuu?

Meille on tärkeää, että asiakas tietää aina mistä laskun loppusumma koostuu. Selkeässä laskutuksessamme erittelemme käytetyt tuotteet sekä tehdyt työt, emmekä koskaan tee lisätöitä ilman asiakkaan suostumusta. 

 

Laskutettavaan työaikaan sisältyy matkustus kohteeseen ja takaisin, tarvikkeiden haku, varsinaiseen työhön käytetty aika, työmääräimen täyttö sekä tarvittaessa esimerkiksi työvälineiden puhdistus (viemärinavaustöissä), raporttien kirjoittaminen, jätteiden poisvienti sekä muut mahdolliset työhön sisältyvät tehtävät. 

 

Käytetyn työajan lisäksi veloitamme matkakorvauksen kohteen sijainnin ja työskentelyajankohdan mukaan joko kiinteällä korvauksella tai ajettujen kilometrien mukaisesti sekä työssä käytetyt tarvikkeet. Tarvikkeet laskutamme voimassa olevan tukkuhinnaston mukaisesti. Lisäksi mahdollisesti käytetyistä erikoistyökaluista, kuten rassikoneesta, viemärikamerasta ja vesi-imurista, laskutamme erillisen koneveloituksen. 

Tutustu palveluihimme

Myönnämme työlle ja tarvikkeille 24 kuukauden takuun

Haluamme aina varmistaa, että asiakas on sataprosenttisen tyytyväinen palveluumme ja siksi myönnämme kaikelle tekemällemme työlle sekä käyttämillemme tarvikkeille 24 kuukauden takuun asennus-/huoltopäivästä alkaen.

 

Osa valmistajista myöntää tuotteilleen vieläkin pidemmän takuuajan, jonka voimme tarvittaessa selvittää suoraan valmistajalta. 

Kysy lisää

Muista hyödyntää kotitalousvähennys

LVI-Huolto Marjamaa Oy kuuluu ennakkoperintärekisteriin, joten voit vähentää työstämme koituneet kulut henkilökohtaisessa verotuksessasi, kun työ on tehty kotonasi tai vapaa-ajan asunnollasi.

Lue lisää kotitalousvähennyksestä ja sen hakemisesta verohallinnon sivuilta.

Verohallinnon sivuille