Viemärityöt ja muut tarvitsemasi LVI-palvelut Vantaalla ja muualla Uudenmaan alueella

Ota yhteyttä

LVI-Huolto Marjamaa Oy tarjoaa viemärityöt sekä kaikki tarvitsemasi LVI-työt Vantaalla ja muualla Uudenmaan alueella! Palvelumme kattaa esimerkiksi LVI-urakoinnin, LVI-huollot ja lämpöpumppujen asennukset ja huollot.

 

Tutustu hintoihimme ja ota yhteyttä! Voit soittaa, lähettää sähköpostia tai täyttää yhteydenottolomakkeen. Kiireellisissä tilanteissa tavoitat meidät nopeimmin puhelimitse.

Hinnasto

 • Tuntiveloitus arkisin kello 07.00–16.00

  65 €/h

 • Tuntiveloitus arkisin kello 16.00 jälkeen ja lauantaisin

  130 €/h

 • Tuntiveloitus sunnuntaisin sekä pyhinä

  195 €/h

 • Hälytyskorvaus kiire- ja päivystystöissä

  120 €

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Minimiveloituksemme on 170 €. Hinta sisältää 2 tuntia työtä ja huoltoautoveloituksen.

 

Käytössämme on alkavan tunnin laskutus (sopimusasiakkaat laskutetaan erikseen tehdyn sopimuksen mukaisesti).

Matkakulukorvaukset ja huoltoauton veloitus

Veloitamme asiakkailtamme kiinteän 40 €:n matkakorvauksen arkipäivinä kello 7–16
Helsingissä, Espoossa tai Vantaalla tehdyistä töistä

25km säteellä Mäntsälän toimipisteeltä tehdyistä töistä
25km säteellä Lohjalta toimipisteeltä tehdyistä töistä

 

Mikäli kohteesi sijaitsee kauempana tai muualla kuin yllä mainituilla alueilla, veloitamme kertyneistä ajokilometreistä 1,2 €/km tai erikseen sovitun hinnoittelun mukaisesti. Päivystystöissä veloitamme matkakulut lähtöpisteestä kohteeseen ja takaisin, ajettujen kilometrien mukaisesti 1,2 €/km.

Mistä laskun kokonaissumma koostuu?

Meille on tärkeää, että asiakas tietää aina mistä laskun loppusumma koostuu. Laskutuksemme on selkeää ja erittelemme käytetyt tuotteet sekä tehdyt työt. Emme koskaan tee lisätöitä ilman asiakkaan suostumusta. 

 

Laskutettavaan työaikaan sisältyy matkustus kohteeseen ja takaisin, tarvikkeiden haku, varsinaiseen työhön käytetty aika, työmääräimen täyttö sekä tarvittaessa esimerkiksi työvälineiden puhdistus (viemärinavaustöissä), raporttien kirjoittaminen, jätteiden poisvienti sekä muut mahdolliset työhön sisältyvät tehtävät. 

 

Työajan lisäksi veloitamme matkakorvauksen kohteen sijainnin ja työskentelyajankohdan mukaan. Tarvikkeet laskutamme voimassa olevan tukkuhinnaston mukaisesti. Lisäksi laskutamme erikseen mahdollisesti käytetyistä erikoistyökaluista, kuten rassikoneesta, viemärikamerasta ja vesi-imurista.

Tutustu palveluihimme

Myönnämme työlle ja tarvikkeille 24 kuukauden takuun

Haluamme varmistaa, että asiakas on täysin tyytyväinen palveluumme. Siksi myönnämmekin 24 kuukauden takuun kaikelle tekemällemme työlle ja käyttämillemme tarvikkeille. Takuu alkaa asennus- tai huoltopäivästä .

 

Osa valmistajista myöntää tuotteilleen vieläkin pidemmän takuuajan, jonka selvitämme tarvittaessa suoraan valmistajalta. 

Kysy lisää

Muista hyödyntää kotitalousvähennys

Yrityksemme kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Voit siis saada tekemästämme työstä kotitalousvähennystä eli helpotusta veroista. Verottaja myöntää kotitalousvähennystä kunnostus- ja perusparannustöistä, jotka ammattilainen tekee kotonasi tai vapaa-ajan asunnossasi.

 

Lue lisää kotitalousvähennyksestä ja sen hakemisesta verottajan sivuilta.

Verohallinnon sivuille