LVI-työt ja LVI-huolto ammattilaiselta Lohjalla

Ota yhteyttä

Miellyttävä ja energiatehokas lämmitys ja ilmastointi vaikuttavat suoraan elämänlaatuun. Sujuvasti soljuva lämmin käyttövesi sekä ongelmaton viemäröinti ovat iso osa tämän päivän asumismukavuutta. LVI-Huolto Marjamaa Oy tekee kaikki LVI-urakoinnit yksityisille kotitalouksille, taloyhtiöille ja yrityksille ammattitaidolla ja luotettavasti Lohjalla ja koko Uudenmaan alueella.

 

Perheyrityksemme pienen koon ansiosta palvelussamme on joustoa ja kaikki urakkaan liittyvät asiat ovat neuvoteltavissa. LVI-työt ja LVI-huolto ammattilaiselta sujuvat kauttamme nopeasti ja ilman isoa välikäsien verkostoa.

 

Täyden palvelun LVI-huolto kattaa lämpö-, vesi- ja ilmastointijärjestelmien huollon ja asentamisen. Ammattitaidolla tehdyt LVI-työt sekä säännöllinen LVI-huolto ammattilaiselta yhdessä varmistavat LVI-järjestelmän saumattoman toimivuuden ja ennalta ehkäisevät yllätyksiä. Mutta koska yllätyksiltä ei voi koskaan täysin välttyä, palveluumme kuuluu myös 24/7 LVI-päivystys. Olemme siis aina tavoitettavissa.

 

LVI-Huolto Marjamaa Oy tarjoaa kaikki LVI-työt luotettavasti, nopeasti ja asiantuntemuksella. Toimialueemme on Lohja ja lähiympäristö. Lisää tietoja saat joustavasta ja asiantuntevasta asiakaspalvelustamme. Ota yhteyttä, niin laskemme sinulle kustannustehokkaan tarjouksen!